Foto: Gemeente Halderberge

Dinsdag live sessie op Facebook over Ondernemerspeiling Halderberge

OUDENBOSCH - Voorzitter Dankert Geene van de Ondernemerskring Halderberge (OKH) en wethouder Thomas Melisse van Economische Zaken gaan dinsdag 12 mei met ondernemers in gesprek over de Ondernemerspeiling Halderberge 2020. Dat gebeurt tijdens een live sessie op de Facebook-pagina van de OKH.


De ondernemerspeiling staat nu twee weken open en kan tot 15 mei door alle ondernemers in Halderberge worden ingevuld. De gemeente ondernam initiatieven voor ondernemers rondom de corona-crisis en daar gaan de vragen in deze peiling ook over. 

Anticiperen

Om een goed beeld te krijgen van de acute behoefte tijdens de corona-crisis hebben de OKH en de gemeente Halderberge alle ondernemers verzocht om de vragenlijst in te vullen. Samen met de gemeente bekijkt de OKH dagelijks de resultaten van de corona-gerelateerde vragen om zo snel als mogelijk te kunnen anticiperen.

Respons

Wethouder Thomas Melisse is blij met de  reacties van ondernemers. “Als ondernemers dat aangeven, kunnen we per mail informeren over maatregelen of persoonlijk contact met hen opnemen. Daarnaast geven ondernemers goede suggesties voor aanvullende initiatieven. Ik ben blij met alle respons tot nu toe.”

De resultaten van de peiling zijn aanleiding voor hem en Dankert Geene om op dinsdag 12 mei met ondernemers in gesprek te gaan via de live sessie op Facebook.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>