La bonne épouse.
La bonne épouse.

La bonne épouse in voorpremière voor Nederland

Door: Sport en vereniging

OUDENBOSCH - Met dank aan distributeur Imagine herstarten we de vertoningen met een lekker zoete “kleurrijke, Franse komedie met een schitterende hoofdrol van Juliette Binoche”, in voorpremière voor Nederland.

La bonne épouse

do 4 & di 9 juni 20.15 uur

Samen met haar echtgenoot runt Paulette van der Beck in de jaren 60 een traditionele huishoudschool in de Elzas. Wanneer plotseling haar man overlijdt, ontdekt ze tot haar schrik dat de school zo goed als failliet is. Ondertussen barsten er in Frankrijk protesten uit tegen de conservatieve maatschappij. Als Paulette merkt dat haar leerlingen steeds meer voelen voor de vrouwenemancipatie, en helemaal niets voor een leven als perfecte huisvrouw, begint bij haar ook de twijfel toe te slaan.

De film zal op 25 juni in Nederland worden uitgebracht.

Frankrijk 2020. Regie: Martin Provost. Duur: 109’. Met: Juliette Binoche, Yolande Moreau, Noëmie Lvovski, Edouard Baer, François Berléand e.v.a. De film wordt zonder pauze vertoond.

Vanaf 4 juni mogen we maximaal 30 gasten toelaten in de Utopiazaal waardoor de kaartverkoop uitsluitend via de Fanfaresite zal plaatsvinden.

Verwacht

do 11 & di 16 juni: System crasher (Fingscheidt) 20.15 uur.

Vertoningsadres: Utopiazaal Markland College, Pagnevaartweg 7, 4731 AA Oudenbosch. www.filmtheaterfanfare.nl.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief