Foto:

Nieuwe burgemeester voor Halderberge: Bernd Roks uit Etten-Leur

HALDERBERGE - De nieuwe burgemeester van Halderberge is bekend. Bernd Roks uit Etten-Leur zal in september aan de slag gaan.


De Vertrouwenscommissie omschrijft Bernd Roks als een zelfverzekerde en representatieve persoonlijkheid met ruime bestuurlijke ervaring. “Zijn stijl van leidinggeven is oplossingsgericht. Hij beschikt over sterke communicatieve vaardigheden en heeft verstand van zaken”, aldus de commissie.

De Vertrouwenscommissie is er van overtuigd in Roks een energieke en gezaghebbende burgemeester te hebben gevonden die open zal staan voor de gemeenschap en daaraan actief zal gaan deelnemen.

Bernd Roks is 43 jaar, is gehuwd, heeft twee kinderen en woont in de gemeente Etten-Leur. Als wethouder in de gemeenten IJsselstein, Hilvarenbeek en Etten-Leur heeft hij ruime bestuurlijke ervaring opgedaan. “Uit dien hoofde heeft hij zich ook kunnen bekwamen in het voorzitterschap en heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd."

Het streven is om Bernd Roks op 17 september tijdens een buitengewone raadsvergadering te installeren.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief