polderloop
polderloop

Hoevense Polderloop: alternatieven voor Loop en Quiz

HOEVEN - Het bestuur van de Hoevense Polderloop heeft afgelopen week besloten om alternatieven te gaan voorbereiden voor de loop en de quiz.. "We krijgen veel positieve reacties." meldt woordvoerder Arnold Augustijn, "dus we gaan er de schouders onder zetten om op 18/8 en 18/9 alternatieven te bieden voor zowel de loop als de quiz."


Nu de regering Rutte steeds meer mogelijkheden toestaat, is het bestuur van de Hoevense Polderloop ook optimistischer over de kansen om andere vormen van lopen en quizzen aan te bieden. "Uiteraard nemen we daarbij de regels en voorschriften van het RIVM in acht, maar daar lijkt ook steeds meer rek in te komen zitten."

Vrijwilligers blij met activiteiten

Met het organiseren van een alternatieve Polderloop en Goede Doelen Quiz komt het bestuur niet alleen tegemoet aan de wens van veel regionale lopers, ook de vrijwilligers van de Hoevense verenigingen en de goede doelen RopaRun en Run4Kids zijn erg in hun nopjes.

Deze week komt de quizcommissie bijeen om de plannen in detail te gaan uitwerken. "Als het kan gaat quizmaster Jos Blaauwhof op 18 september live presenteren met de optie om ook thuis als team mee te spelen."

Voor de Polderloop zelf wordt gedacht aan een timeframe van een week waarbinnen de routes kunnen worden gelopen.

"We zorgen dat de richtingsborden een week tevoren worden geplaatst, tot op de dag zelf. Die avond willen we ook een fotograaf aan de start finish hebben staan. Kan best gezellig worden."

Meer info op www.hoevensepolderloop.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
 

Vacatures

Inventory Analyst

Roosendaal

(Assistent) ZAGER vanaf 18 jaar

Werkendam

Software Engineer

Raamsdonksveer

Assistent Machine Operator

Baarle-Nassau

Correspondent m/v

Steenbergen (Zundert en Etten-Leur)