Tuinconcerten in aantocht, horeca en culturele sector slaan de handen ineen

Tuinconcerten in aantocht, horeca en culturele sector slaan de handen ineen

OUDENBOSCH - Het leek een stille zomer te worden in Oudenbosch. Waar normaal de terrassen ’s zomers vol zitten met fietsers, toeristen en inwoners leek het coronavirus roet in het eten te gooien. De laatste persconferentie gaf hoop en zorgde dat Visit Halderberge, Brasserie Tivoli en Cultuur Oudenbosch de hoofden bijeen staken om de zomer te redden. De uitkomst: De Tivoli Tuin Concerten.


“Het oorspronkelijke idee was om door heel Halderberge concerten te organiseren gedurende de zomervakantie, maar door tijdsdruk en een eventueel vergunningentraject hebben we hier toch vanaf gezien en gekozen voor één locatie, in het hart van Oudenbosch tussen al het erfgoed”, aldus Wim Hofstede, een van de initiatiefnemers van de concertreeks.

“We willen alle Halderbergenaren, maar ook bezoekers en toeristen deze zomer extra vermaak bieden. In de tuinen van Tivoli hebben we voldoende plek voor 70 personen met uiteraard in achtneming van de geldende maatregelen. Zo kan iedereen op een veilige en verantwoorde manier nog meer genieten van hetgeen Halderberge te bieden heeft”.

Start concerten

De reeks concerten start op 26 juli met de Spaanse muziek van Flor de Amor. Ieder concert start om 13:30 en eindigt omstreeks 15:30.

Voorlopig programma

26 juli: Flor de Amor, Spaanse Muziek
31-7/ 1-8: ntb
16 augustus: Maurice & Paul , Flamenco
22 augustus: De Bossche Maten, Shantymuziek; 29 of 30 augustus: ntb

Kaarten bestel je via www.visithalderberge.com of koop je bij Brasserie Tivoli.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>