Tribunestoeltjes voor sportpark Blankershove SC Gastel
Vrijwilligers SC Gastel bevestigen de tribunestoeltjes. FOTO P. VAN DOORMAAL
Vrijwilligers SC Gastel bevestigen de tribunestoeltjes. FOTO P. VAN DOORMAAL

Tribunestoeltjes voor sportpark Blankershove SC Gastel

OUD GASTEL - SC Gastel plaatst zo'n 140 kuipstoeltjes in de clubkleuren op de hoofdtribune van het sportpark Blankershove. "Het sportpark krijgt hiermee een nog prachtigere uitstraling dan het al heeft", zo laat het bestuurd weten.


Niet alleen comfort en uitstraling zijn reden geweest om met de gemeente te kiezen voor stoeltjes op de tribune. Ook de veiligheid wordt hiermee in belangrijke mate vergroot. "Zitplaatsen zijn aanmerkelijk veiliger dan staanplaatsen en in de huidige tijd van reguleren van publieksstromen bij evenementen stelt het ons ook in staat om gemakkelijker aanwijzingen te geven om de 1,5 meter afstand in acht te houden", aldus voorzitter Adri Doomen. "De stoeltjes worden gefaseerd aangebracht, volgende de week zijn de niet overdekte delen van de tribune aan de beurt. De stoeltjes kunnen per direct gebruikt worden maar het hoofdbestuur benadrukt niet elke stoel tegelijkertijd te bezetten. " Anderhalve meter afstand van elkaar blijft het protocol," aldus opnieuw de voorzitter. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>