Peggy Uytdewilligen: ‘Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd meubels te restylen’
Foto:

Peggy Uytdewilligen: ‘Ik vind het heerlijk om in mijn vrije tijd meubels te restylen’

Peggy Uytdewilligen-Bastiaansen (36 jaar) woont samen met haar man en twee dochters van 5 en 8 jaar in Hoeven. Ze heeft een baan als mondhygiëniste en vindt het heerlijk om in haar vrije tijd meubels op te knappen en te restylen. Zo tovert ze ouderwetse meubels om tot prachtige eyecatchers. 


“Ik vind het heerlijk om met een muziekje aan lekker te rommelen in onze garage. Daar krijg ik heel veel energie van. Het begon met het restylen van onze eigen meubels. Toen kreeg ik de smaak te pakken. En nu kan ik niet meer stoppen. Hoe leuk is het als je bijvoorbeeld van het oude kastje van tante Sjaan weer een eyecatcher maakt? Mijn kastjes komen van kringloopwinkels en van mensen die iets hebben staan waar ze niets meer mee doen”, zo vertelt Peggy. Ze is ongeveer 1 á 2 dagen per week druk in de weer in haar garage. “Maar ik zou er best heel de week mee bezig kunnen zijn”, voegt ze daar enthousiast aan toe. Als Peggy een meubelstuk ziet, heeft ze vaak direct al een idee qua kleuren en greepjes, maar ze vindt ook inspiratie in het werk van andere restylers. “Mensen reageren heel leuk op wat ik maak”, vertelt de Hoevense. Er ontstond dan al snel vraag naar oude meubelstukken die Peggy eigenhandig helemaal van deze tijd maakt. “Alles wat ik maak is te koop”, vertelt ze. Ook krijgt ze inmiddels verzoeken om meubels op te knappen en in een nieuw jasje te steken. Daarom besloot ze op social media zoals Facebook en Instagram Studiohoutennieuw te lanceren. “Opdrachten neem ik ook aan. Als iemand iets van zichzelf opgeknapt wil hebben, help ik graag.” 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>