VIDEO: Halderbergs Sinterklaasjournaal in de lucht

VIDEO: Halderbergs Sinterklaasjournaal in de lucht

HALDERBERGE - Het Halderbergs Sinterklaasjournaal is gelanceerd. Donderdagochtend kwam de uitzending online op sinterklaashalderberge.nl. Leerlingen tot en met groep 4 krijgen dit journaal vandaag op school te zien, maar thuis is de uitzending (nog eens) te zien. 
“Sinterklaas kan helaas niet fysiek de kinderen begroeten in Halderberge. De vijf dorpskernen hebben daarom de handen ineen geslagen om dit mogelijk te maken en zo zal er op zondag 15 november om 13.00 uur een digitale intochtfilm te zien zijn, waarin de burgemeester Sinterklaas zal ontvangen. Uiteraard op veilige afstand”, zo laten de comités uit Hoeven, Oud-Gastel, Bosschenhoofd, Stampersgat en Oudenbosch weten. Het bijzondere scenario is in handen van Martijn Koevoets die er samen met vele vrijwilligers voor gaat zorgen dat de intocht ondanks alles toch een memorabel moment zat zijn.

Herkenbaar

Om de kinderen uit Halderberge warm te latenlopen voor dit bijzondere moment, zullen de scholen voorafgaand aan de digitale intocht op donderdag 12 november het Halderbergs Sinterklaasjournaal te zien krijgen waarin Sinterklaas al even te zien zal zijn. “Ook zal de burgemeester uitleggen wat het plan is en hoe de voorbereidingen gaan in de dorpskernen”, zo voorspellen de stichtingen. “In het tussentijds journaal, dat onder andere op de scholen te zien is, komt van alles dorpskernen iets herkenbaars terug zodat de kinderen hun eigen dorp terugzien.

Kijk hier naar het Halderbergs Sinterklaasjournaal

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>