Let op: Op deze locaties wordt de komende maand aan de St. Janstraat gewerkt
Foto:

Let op: Op deze locaties wordt de komende maand aan de St. Janstraat gewerkt

HOEVEN - De komende maand wordt er volop werk verricht in de Sint Jansstraat in Hoeven. Dit heeft betrekking op de bereikbaarheid van woningen en winkels. Daarom heeft de gemeente een oerzicht gemaakt van hetgeen komende weken op de planning staat.


Tot en met 15 januari is er overlast voor de oneven huisnummers 45 t/m 71, met eventueel een oversteek naar de Tuin van Gerlagh. De kruising met de Tuin van Gerlagh wordt tijdelijk afgesloten. Verkeer op de St. Janstraat blijft mogelijk.

Tot en met 13 januari ligt het trottoir ter hoogte van de Albert Heijn en huisnummer 87 (ter hoogte van de kruising Scheldelaan) open. Deze vakken zijn ongeveer  6 m2 groot en worden afgezet.

Vanaf 18 januari wordt de kruising St. Janstraat/Tuin van Gerlagh voor twee weken afgesloten. De appartementen en woningen blijven bereikbaar, zo zegt de gemeente. 19 januari: ter hoogte van de kruising met de Akkerlingen vinden laswerkzaamheden plaats. Dit ter voorbereiding op het overzetten van de huisaansluitingen. Van 19 t/m 22 januari: aansluitingen overzetten van LS aan de oneven zijde bij de huisnummers 77 t/m 89. Bewoners worden door de aannemer Baas verder op de hoogte gebracht. Deze werkzaamheden vinden plaats in het trottoir.

Op 1 februari wordt de kruising St. Janstraat/Akkerlingen vanwege de aansluiting van water, LDG en LS voor een week afgesloten. 

Vanaf 8 februari wordt de St. Janstraat tussen de Tuin van Gerlagh en de Bovenstraat geheel afgesloten. “Deze afsluiting is nog wel afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden in de komende weken en het weer”, zo zegt de gemeente.


 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief