Lions verkopen vogelhuisjes voor het goede doel
<p>Lions verkopen vogelhuisjes voor het goede doel.</p>

Lions verkopen vogelhuisjes voor het goede doel.

(Foto: Lions Halderberge)

Lions verkopen vogelhuisjes voor het goede doel

HALDERBERGE - De Lionsclub Halderberge gaat nestkastjes online verkopen om geld in te zamelen voor het goede doel. Fondswerving, door het organiseren van evenementen, is niet mogelijk. De jaarlijkse actie “De Sint voor elk Halderbergs kind” mag daar niet onder lijden, vinden de Lions.


Voor kinderen geven de beperkende maatregelen, en de steeds wisselende omstandigheden al veel onzekerheid. Het komende Sinterklaasfeest moeten wij voor kinderen, in minder draagkrachtige gezinnen, kunnen garanderen, zegt Clubpresident Jos Steegmans. Daarom is gezocht naar een andere manier van geld werven. In het voorjaar is ervaring opgedaan met het maken van nestkastjes voor de Gerard van Slobbe Stichting in Bosschenhoofd. Dit initiatief heeft geleid tot de vraag aan de Lionsclub om nestkastjes te mogen kopen, en zo de activiteiten te steunen. De gezelligheid van vogels in de tuin, een goede vogelpopulatie, de strijd tegen de processierups en het goede doel blijken een goede combinatie. Via de website van de Lions Club Halderberge kunnen nestkastjes worden besteld. www.halderberge.lions.nl.

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief