<p>39e Hoevense Polderloop hoopt op meer jeugd</p>

39e Hoevense Polderloop hoopt op meer jeugd

(Foto: Brigit Antens)

Hoevense Polderloop hoopt op 40e editie op 17 augustus

HOEVEN - De Hoevense Polderloop hoopt dit jaar op 17 augustus haar 40e editie feestelijk te kunnen vieren. Traditioneel op de 3e dinsdag van augustus. Met precies een maand later, op vrijdag 17 september, de Polderloop Quiz voor de goede doelen.


Het Polderloop Bestuur heeft al een aantal keren digitaal vergaderd en is zich bewust van de onzekere tijden. “Maar we hebben nog 20 weken voordat het zover is en hopelijk is er tegen die tijd ook wat meer mogelijk.”

Alternatieve versie
Wedstrijdsecretaris Tom Vaane meldt bovendien dat de Polderloop altijd nog terug kan vallen op het scenario van vorig jaar, toen er een alternatieve versie werd gelopen. “We hebben toen ook veel positieve reacties gehad, dus dat kunnen we nog wel een keer doen, maar het liefste hebben we natuurlijk alle lopers tegelijk aan de start op de Brede Balrouw.”

Jeugd en toekomst

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat wil de Polderloop bij de 40e editie extra gaan uitdragen. Vandaar dat de komende weken de regionale scholen extra zullen worden benaderd om de 40e Hoevense Polderloop onder aandacht van hun leerlingen te brengen. Er is ook weer een speciale Kids Run. De oudere jongeren kunnen natuurlijk ook inschrijven voor de 4-6-10 en 15 km.
Meer info op www.hoevensepolderloop.nl

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief