Afbeelding
Foto: Ricardo Kievit

Bedelaar klopt aan bij meerdere woningen in Oudenbosch: ‘Wees alert met ‘s avonds de deur open doen’

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

OUDENBOSCH - Een blonde vrouw zou vorige week vrijdag en gisteravond aangeklopt hebben bij diverse woningen in Oudenbosch. Op de Facebookpagina Wijk Velletri wordt gewaarschuwd voor de vrouw omdat zij om geld zou vragen.

Een blonde vrouw met een tenger postuur, die halverwege de 20 zou zijn, heeft vrijdag 7 mei bij diverse woningen van senioren aan de Velletriweg en het Vredepark aangebeld. Zij zou daarbij om geld hebben gevraagd. De vrouw is bij een voordeur aangesproken, waarna zij op de fiets is vertrokken naar het industrieterrein. 

Gisteravond, vrijdag 15 mei, werd er rond 22.30 uur hard op het raam geklopt bij woningen aan de Romelaan. Ook dit keer zou het gaan om een lang persoon met een tenger postuur. Volgens het signalement droeg deze persoon een donkerblauwe jas en had hij of zij een capuchon over het hoofd. De bewoners hebben niet open gedaan, maar alleen gekeken. 

Op de Facebookpagina wordt gewaarschuwd. “Wees alert met ‘s avonds de deur open doen. Vertrouw je het niet, bel dan de politie of bel of WhatsApp één van de buren zodat zij eventueel mee kunnen kijken”. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief