Foto: Gemeente Halderberge

Wethouder Mollen ontvangt petitie voor voetgangersbrug Oudenbosch

OUDEBOSCH - Richard Driessen en zijn vrouw Diny hebben de petitie ‘een brug te weinig’ aangeboden aan wethouder Jan Mollen. De petitie gaat in op de aanleg van een wandelbrug over de Oudenbossche Koepelbaan en werd ondertekend door 800 mensen.


Wethouder Mollen: “De heer Driessen en ik hebben enige tijd geleden al een prettig gesprek gehad waarin hij zijn initiatief kwam toelichten. Ik heb hem verteld dat de gemeente bezig is met een visie voor sportpark Albano en dat het Plan van Aanpak hiervoor is vastgesteld in het college. De wandelbrug wordt meegenomen in de verdere uitwerking van het plan en ik vind de petitie een mooie aanvulling hierop. Ik kan op dit moment uiteraard nog niet zeggen of de brug er wel of niet komt. Wat ik wel kan zeggen, is dat dit soort initiatieven mij trots maakt. Inwoners willen zich met ons inzetten voor onze gemeente. We werken graag samen met onze inwoners en ondernemers, al moeten we soms wel even zoeken voordat we in hetzelfde tempo lopen. Meneer Driessen heeft de nodige hulp gehad van ambassadeur Mark en van een aantal anderen binnen onze organisatie, maar wat nog veel belangrijker is: hij is met zijn initiatief ook andere inwoners gaan opzoeken. Samen sta je sterker. Daarom komt hij vandaag zijn petitie aan mij aanbieden. En daarvoor wil ik hem hartelijk danken.”

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief