handyman
handyman (Foto: stockfoto)

‘Graag Gedaan’ zoekt vrijwilligers om anderen te helpen

  algemeen

HALDEBERGE - “Graag Gedaan” zoekt collega vrijwilligers om mee te helpen anderen te helpen voor het verrichten van klussen in de kernen van de gemeente Halderberge.


Met de inzet van vrijwilligers worden mensen in de gemeente, die kwetsbaar zijn geholpen bij klussen en vervoersdiensten. Laagdrempelig en met een bijzonder kleine eigen bijdrage.

“Graag Gedaan” wordt steeds bekender

- Er komen steeds meer aanvragen binnen.

- Een klus duurt maximaal ongeveer twee uur.

- U bepaalt zelf uw keuze ten aanzien van het werkgebied.

- En het soort klussen, dat u wilt verrichten.

- Het betreft uitsluitend werkzaamheden in de gemeente Halderberge, dus: Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel , Oudenbosch, Stampersgat.

- U bepaalt zelf de tijd die u wilt en kunt besteden aan de werkzaamheden van uw keuze.

- Een paar uur maximaal per “klus”’.

- In periodes, op dagen en tijden, ochtenden of middagen (ma/vr) die u zelf bepaalt en schikken.

- U zit dus nergens aan “vast”.

- U bepaalt.

Helpende hand
“Graag Gedaan” biedt een helpende hand aan mensen, die zelfstandig wonen, maar bepaalde zaken zelf niet meer kunnen doen. En/of geen beroep meer kunnen doen op hun directe omgeving, zoals kinderen, familie, vrienden of buren.

Bij zaken zoals:

- Vervoer met begeleiding naar/van (en desgewenst bij) huisarts, een corona priklocatie of specialist in het ziekenhuis ? Klusjes in en om de woning en tuin ? Boodschappen doen, samen met of voor ? Kleine aanpassingen in de woning ? Helpen met het bijhouden van administratie, invullen formulieren ? Uitleg van het gebruik van computer / tablet en het oplossen van problemen.

Maar ook in andere gevalle: zoals men bijvoorbeeld voor het verrichten van een klus niet over voldoende financiële middelen beschikt of niet in staat is als gevolg van van ziekte, een beperking of welke kwetsbaarheid dan ook bepaalde zaken te verrichten.

Als u vrijwilliger wilt worden en mee wilt helpen anderen te helpen of vrijblijvend nadere informatie wilt over “Graag Gedaan”, bel dan  (ma/di/do 08:30 - 16:00 uur) 0165-313100, of neem contact op 7 dagen per week – 365 dagen per jaar – 24 uur per dag via het contactformulier op de website: www.graaggedaan-halderberge.nl/contact/contactformulier

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>



NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief