Foto: Rob van Oosterhout

Rob en Manouk: ‘Op deze manier konden we tevens echt ‘ons eigen huis’ bouwen’

De 32-jarige Rob van Oosterhout woont met zijn vrouw Manouk (28) en dochtertje van anderhalf sinds november vorig jaar in een tweekapper, speciaal bedoeld voor doorstromers. “Het was een mooie kans voor ons om groter te gaan wonen.”


Rob en Manouk woonden sinds 2015 in een tussenwoning en keken rustig om zich heen naar een andere woning. “Het was voor ons beiden wel een must om in Hoeven te blijven wonen. Toen dit plan naar voren kwam zagen we daar direct de mogelijkheden van in. Een project waar we zelf tijd en energie in konden steken. Op deze manier konden we tevens echt ‘ons eigen huis’ bouwen.” Ze hebben ingecalculeerd dat met de aanloop tot de oplevering er wel wat tijd mee gemoeid zou zijn. “Daar kwam de vertraging door de grondvervuiling nog eens bij, maar we kwamen uit een andere woning, moesten daar niet per se uit en kregen tussentijds ons dochtertje waardoor onze prio op een ander vlak lag.” 

Al met al heeft het echtpaar nog een maandje bij de moeder van Rob ingewoond alvorens ze de sleutel kregen. “Dat was eind september 2020. We hadden 5-6 weken voor de afbouw uitgetrokken en in de tweede week van november zijn we verhuisd.” Rob betreurt maar begrijpt dat het aanleggen van wegen en trottoirs ook wat langer op zich liet wachten. “De bomen moesten blijven staan, dat had weer gevolgen voor de inritten. Daar was weinig aan te doen. Nee hoor, we wonen helemaal naar ons zin en een tweede kindje is half oktober op komst.” 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
Vacatures

Monteur (fulltime)

Sleeuwijk

Chauffeurs

Bergen op Zoom

Instructeur Timmeren

Bergen op Zoom en Goes

Vacature Werfmedewerker

Rijsbergen

Nachtchauffeur CE

Roosendaal