<p>Community Art project Ik vergeet je niet Bosschenhoofd.</p>

Community Art project Ik vergeet je niet Bosschenhoofd.

(Foto: Astrid Kriesels)

Kunstroute Halderberge wederom een doorslaand succes

  algemeen

HALDERBERGE - Het begon wat druilerig maar dat weerhield menig kunstliefhebber uit de regio niet om de derde editie van de Kunst en Atelier route  in Halderberge te bezoeken. De organisatie telde maar liefst 3500 bezoekers een record!


De kunst en cultuurroute wordt gesponsord door diverse plaatselijke horecaondernemers die tijdens dit weekend het kunstminnend publiek van een creatieve snack en een lekker drankje hebben voorzien. Dit jaar stonden alle vijf de dorpskernen van Halderberge in het teken van de kunst en atelierroute. In Stampersgat werd de kerk omgetoverd tot een ware kunst tempel, maar ook de Laurentiuskerk in Oud Gastel herbergde diverse kunstenaars.

Niet alleen gerenommeerde plaatselijke kunstenaars waren betrokken bij deze route en openden hun ateliers. Dit jaar is ook ingestoken om zowel jongeren als ouderen te betrekken en te verbinden. Kunstenaar Anita Bosker en Wim Hanssum enthousiasmeerden door hun fotografie workshops een aantal jongeren om zelf aan de slag te gaan en mee te doen met de kunstroute. De deelnemers van het community art project “Ik vergeet je niet” presenteerden trots alle creaties die men samen had gemaakt  in Corona tijd.

In Hoeven, Oud Gastel en Oudenbosch waren er maar liefst 13 van de in totaal 18 kunst locaties te bezoeken. Dhr. Coolen uit Etten-Leur was speciaal met zijn vrouw dit weekend  er op uit gegaan op de fiets. “Het is een geweldig  evenement  met prachtige ambiance. Ik sta ervan te kijken dat er zoveel kunstenaars in Halderberge actief zijn, heel bijzonder en divers. Een echte aanrader, volgend jaar gaan we weer.“

 
&lt;SCRIPT SRC=&quot;//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&amp;cb=[CACHEBUSTER]&amp;referrer=internetbode.nl/halderberge&amp;pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&amp;postcode=&quot; TYPE=&quot;text/javascript&quot;&gt;&lt;/SCRIPT&gt;NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief