Foto: Christian Traets

A58 nog tot zeker 17.45 uur dicht na ongeluk

WOUWSE PLANTAGE - De A58 tussen Bergen op Zoom en Roosendaal is afgesloten. Een ongeluk tussen twee vrachtwagens op de A58 richting Breda zorgde eerder vanmiddag al voor een flinke file. Momenteel zijn de opritten geheel afgesloten en rijdt het verkeer over de paralelwegen of via de A4, A59 en de A17. Dat meldt Rijkswaterstaat.


Rond 12.30 uur kwamen twee vrachtwagens met elkaar in botsing. Omdat er rook uit één van de vrachtwagens kwam zijn meerdere hulpdiensten ingezet.

Het verkeer wordt weggeleid via de afrit Wouwse Plantage, maar dat zorgt alsnog voor een flinke file. Er komen verschillende berichten binnen dat mensen zelfs problemen hebben om Bergen op Zoom uit te komen, omdat het helemaal vast zou staan.

Het bergen van de vrachtwagens kan nog wel even gaan duren. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg tot 17:45 uur dicht blijft. Er kan omgereden via Steenbergen, over de A4, A59 en de A17.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief