Afbeelding
Foto: Els Rommers

Nieuwe carwash van autobedrijf Kessel laat jouw auto stralen

Door: Els Rommers Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH – Wil jij in een nette auto rijden, maar vind je het poetsen een vervelende klus? Dan biedt autobedrijf Kessel de ideale oplossing. Dankzij hun nieuwe carwash, ziet jouw auto er moeiteloos en in no time uit om door een ringetje te halen, inclusief de velgen en onderkant! En met hun voordeelkaarten bespaar je nog meer tijd, energie én geld.

DOOR ELS ROMMERS

“De wasstraat vervangen stond al lange tijd op mijn verlanglijstje”, bekent Mickella Kessel. Zij nam het bedrijf 7 jaar geleden officieel van vader Lud over, maar hielp als jong meisje al mee in de zaak. “Toen al was ik dol op auto’s. Vriendinnetjes hingen posters van The Back Street Boys aan de muur, mijn kamer stond vol met velgen en spoilers”, lacht Mickella. Ze haalde een indrukwekkend aantal vakdiploma’s, waaronder hboIVA en APK-keurmeester. Letterlijk en figuurlijk groeide zij mee met het bedrijf dat ruim 33 jaar op de Havendijk is gevestigd. “Kwaliteit heeft bij ons altijd voorop gestaan”, stelt Mickella. “De oude wasstraat voldeed daar qua uitstraling en functie niet meer aan. Tijd dus voor vernieuwing!”

Wassen wordt een feestje!
Zichtbaar enthousiast somt Mickella enkele voordelen van de nieuwe carwash op. “Je kunt contactloos betalen. Je binnen aanmelden is niet meer nodig. Je rijdt je auto de carwash in, stapt uit en kiest een programma. Vervolgens kijk je veilig vanaf de zijlijn toe hoe het apparaat z’n werk doet. Om de beleving te vergroten is er ledverlichting die tijdens de reiniging van kleur verandert. Misschien is er op termijn muziek te laten horen. Dan is het gevoel van een ‘feestje’ compleet. We hebben gekozen voor de Miele onder de wasinstallaties: WashTec, een merk dat staat voor duurzaamheid en innovatie, waardoor je zeker weet dat je auto met de beste materialen wordt behandeld.”

Programma’s en voordeelkaarten
“Maar dat is nog niet alles”, gaat Mickella verder. “Naast de onderkant reinigt onze roll-over-carwash als één van de weinige in deze regio tevens de velgen en zijkant van je auto. De modder die daar zit wordt door onze wielborstels met een druk van 70 bar probleemloos en grondig verwijderd.Je kunt kiezen uit verschillende wasprogramma’s waaronder een behandeling met superpolish, een wax die ingeborsteld wordt en je lak intensiever en langer beschermt. Onze nieuwe carwash betekent tevens goed nieuws voor ondernemingen met bedrijfsbussen in hun wagenpark. Want er passen extra verhoogde bussen in tot 2.80 meter hoog en meer dan 7 meter lang, oftewel H3L4; kenners weten wel waar ik het over heb”, aldus Mickella. “We gunnen iedereen een schone auto of bus, want die vormt voor velen een visitekaartje. Vandaar onze verschillende programma’s en interessante voordeelkaarten.”

Op rolletjes
In de afgelopen drie decennia heeft autobedrijf Kessel heel wat klanten ontzorgd als het gaat om onderhoud, reparatie en apk. Deze familie-onderneming behoort tot de garages die aangesloten zijn bij CarProf, wat kwaliteit garandeert. Verder mogen zij zichzelf Ford-specialist noemen en zijn ze een Leaseprof garage geworden, wat inhoudt dat zij het gros van alle leaseauto’s mogen onderhouden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen er daarnaast terecht voor brandstof en voor auto- en busverhuur. “Klanten komen graag bij ons terug”, merkt Mickella. “Dat komt omdat we meedenken en eerlijke oplossingen bieden. We zijn een allround partner en zorgen dat alles op rolletjes loopt. Dat kun je nu met eigen ogen zien in onze nieuwe carwash!”, grapt Mickella tot slot.

Autobedrijf Kessel
Havendijk 13, 4731 TA, Oudenbosch, 0165-313858
www.autobedrijfkessel.nl
info@autobedrijfkessel.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief