Foto: Johan Wagenmakers

Oudenbosch houdt flinke opruiming tijdens Garage Sale

Daphne de Klerk-Groenewald (41) en Ilona Buckens- van Ilverenbeek (42) hebben voor de tweede maal in Oudenbosch een garagesale georganiseerd waaraan deze keer meer dan 100 mensen hebben deelgenomen.


“Ik was net met mijn gezin verhuisd naar Oud Gastel toen er daar een garagesale werd georganiseerd. Dat was voor ons meteen een mooie gelegenheid om flink op te ruimen,” vertelt Daphne. “Mijn moeder die in Oudenbosch woont wilde ook wel eens flink opruimen, maar daar werd zoiets niet georganiseerd. Ik kwam Ilona tegen bij een ouderavond, we hadden het erover en zo is het balletje gaan rollen.” 

Ilona vult aan: “Met opruimen hadden we zoveel spullen over en met een garagesale is het heel makkelijk. Je bent gewoon lekker thuis en mensen komen langs in de voortuin om het op te halen. Je hebt geen kosten van een rommelmarkt en alles wat niet verkocht is zet je meteen weer weg.” De eerste editie in november vorig jaar trok 55 deelnemers. De meeste goederen die aangeboden werden waren speelgoed, vintage, kleding, huisraad, elektrische apparaten en kinderfietsen. 

Op de Facebookpagina was een plattegrond te vinden met alle deelnemende adressen, die bovendien in groepen ingedeeld waren. “Je hoefde je natuurlijk niet aan de route te houden, maar zo kwam je wel langs alle adressen. We vinden het heel leuk om te organiseren en zijn heel blij dat het zo’n succes is geworden. Zo’n garagesale is een win-win situatie: mensen ruimen hun huis lekker op en een ander kan voor een prikkie iets leuks kopen.” 

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief