Prijsoverhandiging bij Homico.
Prijsoverhandiging bij Homico. (Foto: Tineke de Goede)

Monique Jongmans wint de Hom-co-Creatie wedstrijd

HALDERBERGE - De winnaar van de Homi-co-Creatie wedstrijd is Monique Jongmans uit Roosendaal. In het dagelijks leven werkt ze in de zorg met jong dementerenden.


Monique had meerdere inzendingen, maar het jasje wat ze kocht bij de kringloopwinkel in Bosschenhoofd was favoriet bij de klanten. Ze kozen het door Monique prachtig opgepimpte, geborduurde jasje als winnaar van april 2022. Op de foto ziet U Monique in het geborduurde jasje.

Beker en tegoedbonnen

Zaterdag 7 mei mocht zij de bijbehorende beker en tegoedbonnen ontvangen uit handen van de secretaris van Homico: Wim de Rijck.

Weer een maandprijs in mei

In mei wordt weer een maandprijs uitgereikt. Ziet U kans een artikel uit de kringloopwinkel een nieuw/ander leven te geven… laat dit zien in de winkel op woensdagmiddag of zaterdagmorgen. Misschien kiezen de klanten U als winnaar van de Homi-co-Creatie prijzen in mei.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief