Logo internetbode.nl/halderberge

Voorjaarskermis Hoeven tijdens Hemelvaartweekend

HOEVEN - Muziekvereniging St. Caecilia Hoeven organiseert in het komende Hemelvaartsweekeinde weer de traditionele voorjaarskermis.

De kermis staat van donderdag 25 mei tot en met zondag 28 mei op het kerkplein en in de St. Janstraat in Hoeven. In dit weekeinde worden ook de jaarlijkse en drukbezochte Fietsvierdaagse en braderie georganiseerd in de dorpskern. Deze activiteiten trekken ieder jaar weer duizenden bezoekers vanuit Hoeven en ver daarbuiten.

Kermis

De sfeervolle voorjaarskermis is voor jong en oud en er kan worden genoten van de botsauto's, grijpautomaten, een draaimolen, een boksbal, een snoepkraam en een oliebollenkraam. De kermis is van 25 t/m 28 mei geopend van 12.00 tot 23.00 uur en is ten bate van het uniformen- en instrumentenfonds van de Hoevense muziekvereniging. Kom dus zeker een kijkje nemen tijdens het gezellige en feestelijke weekend in Hoeven!<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432890485774-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief