Afbeelding

Lingerie de Rooy bestaat 35 jaar

Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Een bijzonder verhaal achter deze speciaalzaak. Aanstaande oktober bestaan ze maar liefst 35 jaar, Lian de Rooij is erg trots dat zij en haar team deze mijlpaal hebben bereikt. Lingerie de Rooy is een echt familiebedrijf. Eigenlijk is alles begonnen bij (Opa) Tinus de Rooij, hij was de kleermaker van Oudenbosch en bezat een textielzaak op de Bosschendijk.

DOOR LUELLE KOOP

Nadat zoon Mart samen met zijn vrouw het bedrijf van zijn vader overnam, zijn zij een speciaalzaak in lingerie begonnen. Helaas overleed zijn vrouw op veel te jonge leeftijd en moest hun dochter de taken overnemen. Ook zij overleed 15 jaar geleden erg onverwachts. Lian hielp haar oom waar ze kon. Dat lingerie een speciaal vak is leert Lian in een korte tijd van haar oom Mart. Maar er kwamen ook vakcursussen aan bod die Lian moest halen. In oktober is het 15 jaar geleden dat Lian de zaak overnam en het bedrijf voortzette op een enthousiaste manier.

Kennis en ervaring Samen met haar team adviseert ze haar klanten, daarvoor is veel vakkennis en ervaring vereist. ‘’Ik ben er van overtuigd dat aandacht voor de (vraag van) de klant het allerbelangrijkste is, geen enkele vraag is hier te gek,’’ aldus Lian. Destijds was de naam ‘’de Rooy’’ al een begrip in de regio en dat is het nog steeds. Niet alleen omdat er vakkennis en jarenlange ervaring in de zaak zit maar ook omdat ze een groot publiek bedienen. ‘‘Iedereen kan hier slagen,’’ aldus Lian. De eigenaresse wil graag dat haar klanten terecht kunnen voor iets moois en wat luxer, maar ook voor iets functioneels. Wat ze daarbij erg belangrijk vindt is dat de kwaliteit blijft en zo ook de service!

Ieder wat wils Waar service een belangrijk speerpunt is laat Lian dat ook zien in haar klantenbestand op de computer. ‘’De klant spaart niet alleen voor korting maar hierin worden ook de maat en het model BH opgeslagen waardoor de klant niet keer op keer opnieuw hoeft te passen.’’ Lingerie de Rooy beschikt over een enorm groot assortiment, ook voor grote cupmaten ga je naar Lingerie de Rooy. Daarin verkoopt Lian niet alleen de dure merken maar is er ook een betaalbare prijsklasse. Het grote cupmaten merk ‘Prima Donna’ biedt voor het tweede seizoen fantastische badkleding, maar ook bijvoorbeeld Beachlife heeft bikini’s, met voorgevormde cups en de leukste kleuren.

ACTIE Het 35-jarig bestaan kan niet onopgemerkt voorbijgaan. Er zijn daarom verschillende acties waarbij er enorm leuke prijzen te winnen zijn. Tot 30 juni 2015 is er een fotowedstrijd waarbij de klant wordt uitgenodigd om haar moment met Lingerie de Rooy te delen. Op de foto zien ze graag op een originele manier een artikel, gekocht bij Lingerie de Rooy, in beeld. Ook mag dit een van de give-aways zijn, zoals het blikje wettissues of de strandtas met het logo. Je maakt kans op een high tea voor 4 personen bij IJssalon/lunchroom Nagelkerke of een waardebon t.w.v. €35,- te besteden bij Lingerie de Rooy. Foto’s kunnen tot 30 juni gemaild worden naar info@lingeriederooy.nl onder duidelijke vermelding van naam, emailadres en telefoonnummer. Kijk voor de actievoorwaarden op www.lingeriederooy.nl/35jaar. Natuurlijk volgen er dit jaar nog meer acties, wat die zijn blijft nog even een verrassing!

Lingerie de Rooy, Prof v. Ginnekenstraat 5, 4731 JX Oudenbosch

Lian de Rooij en haar medewerksters.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief