Afbeelding

Matthijs Bunt Optiek laat u de wereld zien in HD met Varilux

Bedrijvig Nieuws

Uw ogen zijn uniek. Met standaard brillenglazen haalt u dan ook niet het maximale uit uw ogen. Daarom worden de multifocale Varilux brillenglazen speciaal voor u op maat gemaakt. Gevolg: zien in HD! Tot en met 30 november krijgt u bij deze gepersonaliseerde brillenglazen een wel heel persoonlijk cadeau... uw portret gemaakt door de Spaanse portretkunstenaar Sergio Albiac!*

 

De kracht van Varilux multifocale brillenglazen

Onze ogen ontkomen helaas niet aan veroudering en vanaf ons 45e levensjaar gaat ons zicht dan ook achteruit. Lezen gaat lastiger en scherp zicht is zeker niet meer vanzelfsprekend. Varilux zorgt ervoor dat u weer kunt genieten van HD-zicht op alle afstanden. Door uw brillenglazen volledig aan te passen aan de persoonlijke eigenschappen van uw ogen heeft u een kijkoplossing op maat.

Uw unieke portret als kunstwerk

Als u zulk scherp zicht heeft, geven we u ook graag iets om daarvan te genieten. Wat dacht u van een persoonlijk portret op een formaat van 33x48 cm. gemaakt door Sergio Albiac? Deze visuele kunstenaar uit Barcelona heeft speciaal voor Essilor (de bedenker en producent van Varilux) de speciale 'words can't describe you'-stijl ontwikkeld. U krijgt bij aankoop van een paar Varilux brillenglazen een voucher waarmee u een persoonlijke foto door Sergio om kunt laten toveren tot een hoogstpersoonlijke kunstwerk in deze voor Essilor gereserveerde stijl.

Zie de wereld in HD met Varilux 

Met deze actie slaat u twee vliegen in één klap: scherp zicht op alle afstanden met gepersonaliseerde brillenglazen van Varilux én een uniek en persoonlijk kunstwerk waar u niet snel op uitgekeken raakt. Kom daarom voor 1 december langs en profiteer van deze actie!

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief