Afbeelding
Foto: Patricia van der Sloot - van Kuijk

KE muziekvereniging St. Caecilia huldigt jubilarissen

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

HOEVEN - Afgelopen vrijdag 6 april vond de jaarlijkse algemene ledenvergadering van muziekvereniging St. Caecilia weer plaats in het Kompas in Hoeven.

Ook dit jaar waren er weer een aantal jubilarissen die door de voorzitter Gert-Jan van Rie en ere-voorzitter Frans Buijs in het zonnetje werden gezet. Er waren twee huldigingen voor een 10 jarig lidmaatschap, te weten Jeroen Wapstra en Wouter van Roessel, Een bondsjubilaris van 25 jaar, namelijk Len Ketelaar, en Jan Schrauwen als bondsjubilaris van 40 jaar!

Wouter van Roessel is 10 jaar geleden begonnen met algemene muzikale vorming. Hierna wilde hij verder gaan op een instrument. Dit werd de bugel. Wouter ging als een speer en in december 2012 was hij al zover dat hij B examen kon doen waarvoor hij glansrijk geslaagd is. Wouter is een heel enthousiast muzikant.

Tegelijk met wouter is Jeroen Wapstra gestart. Hij koos voor de trompet. Jeroen is in mei 2017 geslaagd voor theorie C en is nu bezig om de praktijk van het C examen onder de knie te krijgen. Jeroen is een serieuze enthousiaste muzikant, die steeds meer van zich laat horen.

Len Ketelaar is 25 jaar geleden gestart op de euphonium. Door zijn vrouw Anita was hij regelmatig aanwezig bij optredens en zodoende werd hij enthousiast gemaakt. Zijn zoon Paul werd lid en toen besloot Len om ook les te gaan volgens. Hij heeft zowel zijn A als B diploma gehaald. Len is een serieuze en altijd aanwezige muzikant. Daarnaast is hij actief bij de sjouw ploeg en heeft hij jarenlang de website beheer gedaan. Een echt verenigingsmens. Hij zit nog steeds bij de Happy Notes ( al 25 jaar) en zet daar altijd alles klaar.

Jan Schrauwen is 40 jaar geleden gestart met muziek maken. Via zijn schoonvader Willem Heijnen, die jaren lid is geweest van St. Caecilia, was hij goed op de hoogte van onze vereniging. Jan is een trouw lid en bespeelt al jaren de Bes bas. Jan is er altijd. Zowel op de repetities als op de neven activiteiten. Maar ook houdt hij van vakanties en ging hij mee met de kampeerweekenden van de fanfare. Zijn vrouw Joke is een trouwe supporter.

Het bestuur feliciteert onze jubilarissen en bedankt hun voor hun (muzikale) inzet!



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief