Damesteam korfbal Springfield. FOTO MCA TIMMERS
Damesteam korfbal Springfield. FOTO MCA TIMMERS Foto: MCA Timmers

Goede start zaalwedstrijden Springfield

Sport en vereniging

HOEVEN - Dit weekend opende het damesteam het zaalseizoen. Met 10 dames gingen ze op pad naar een wedstrijd tegen de Korfrakkers, een uur rijden naar het 'welbekende' Erp.

Er werd niet zo heel scherp begonnen met een 1-0 achterstand. Gelukkig wist Julia Reuvers die stand al snel om te buigen naar 1-1. Tot kort voor de rust ging het gelijk op. In de laatste minuut voor rust kreeg Britt Dictus genoeg tijd en scoorde een belangrijk doelpunt, 5-7. Na rust werd er een steeds groter gat geslagen. Emma van Popta zette het scoringsvermogen van het veldseizoen staag door en wist er weer 3 in te leggen. En gelukkig was Denise Verhulst ook weer helemaal van de partij, en scoorde ook 3 mooie afstandsschoten! Iedereen bleef lekker spelen en scoren, zelfs met af toe een vreemde scheidsrechters beslissing. Een einduitslag van 6-16: wat waren ze scherp in Erp!

Volgende week zondag 2 december speelt Dames 1 thuis om 13.00 in de Parrestee te Hoeven, alle support is welkom!