De Miniatuur truck.
De Miniatuur truck. Foto: prive

Update Rocky Pullingteam

Sport en vereniging

HOEVEN - Net als bij het voetbal is er voor vele teams in de Pulling wereld in deze periode een winterstop. Waar wij vorig jaar in deze periode volop in de USA aan het strijden waren, hebben we nu onze pijlen gericht op openstaande werkzaamheden en nieuwbouw.

De Scania wordt voorzien van een nieuwe motor en zal ons hopelijk daarna weer jaren zorgeloos van A naar B brengen. Ook in de living zijn nog wat puntjes die op de to do lijst staan en worden de komende weken opgepakt. Tevens zal de wipkar verder afgebouwd gaan worden vanbinnen en net als de living worden voorzien van een nieuwe Swissdeck vloer.

En dan “Rocky”, de onderdelen die we van de oude Rocky kunnen gebruiken zijn apart gezet en grotendeels nagekeken zover dit kon, de rest zal tijdens de bouw gedaan worden. De tekening van de nieuwe Rocky is uitgewerkt en de materialen zijn besteld. Met de materialen die al binnen zijn is Barend reeds begonnen aan nieuwbouw. Zo zijn we ook aan het kijken hoe de lay-out van Rocky eruit moet gaan zien en wordt dit besproken met de designer.

Met andere woorden “winterstop” wat is dat? In december hadden we i.s.m. Wolff vuurwerk een speciale vuurwerkactie. Velen hebben deze (in de vuurwerkbranche genoemde) cakes gekocht en konden genieten van deze wonderschone stukken vuurwerk. En dat het een groot succes was, zagen we aan de inzendingen n.a.v. de wedstrijd het vuurwerk te fotograferen of filmen. Onder deze ingezonden foto’s en films was het Wiljam van Moorsel die het Rocky T-shirt mocht ontvangen met zijn inzending.

Binnenkort zal er een evaluatie zijn van deze vuurwerkactie en wie weet wat er aan het einde van het jaar gaat gebeuren. Waar wij met de grote truck en tractor bezig zijn, zijn onze vrienden Martijn Moes en René Freimann met hun mini’s bezig.

Martijn Moes heeft afgelopen periode nieuwe voorwielen gemonteerd en enkele extra accu’s gekocht. Daarnaast zijn er ook wat aanpassingen gedaan aan de verlichting, om de truck nog meer op zijn grote broer te laten lijken. Op 24 februari zal zijn miniatuur truck te zien zijn tijdens de modelbouw beurs in de Zeelandhallen te Goes.

René Freimann heeft via één van onze sponsoren de originele Rocky bestickering mogen ontvangen en zal aankomend seizoen niet alleen de vorm, maar ook de look hebben van Rocky. Zo blijft de “oude” Rocky toch nog op de baan strijden, al is het in het klein.

De winterperiode is ook de periode dat wij gesprekken aangaan met huidige en nieuwe sponsoren. Een tipje van de sluier “er zijn wat nieuwe sponsoren”, binnenkort zullen we de nieuwe sponsoren aan u voorstellen. Als laatste kunnen we u mededelen dat het schema voor de NTTO GN Prostock wedstrijden bekend is gemaakt, de locaties en datums zijn nog onder voorbehoud.

Mochten er veranderingen in komen, dan zullen we dit mededelen op onze facebookpagina of via deze krant.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief