Archieffoto Peter Braakmann

VIDEO: Van den Broeke ontdekt eerste cirkel van 2019

  algemeen

BOSSCHENHOOFD - Robbert van den Broeke heeft de eerste cirkelformatie van 2019 ontdekt. Het Hoevense medium vond deze op een veld nabij Breda International Airport in Bosschenhoofd. Van den Broeke maakte een video van zijn vondst.


Volgens Van den Broeke is het een bijzonder vroeg moment in het jaar. Volgens hem ontstaan de meeste cirkels doorgaans in het vroege voorjaar. "Ik kreeg donderdagnacht een visioen van een veld bij Breda International Airport. Het ging om de parallelweg langs de Bredasebaan. In dat visioen zag ik boven het veld een lichtgevend plasma-achtig ufo-lichtschip met daarom heen kleinere lichtbollen die de cirkelformatie maakten", zo vertelt het medium. "Het was ijskoud die nacht. Ik ben er op de brommer heen gegaan en vond de mooie cirkelformatie." 

Van den Broeke maakte een YouTube-clip waarin hij het hele verhaal vertelt. "Er staan foto's in, ik vertel wie de buitenaardse makers zijn en waar we op dit moment staan in de wereld", aldus de Hoevenaar. Hij sluit af met een buitenaardse healing waarbij kijkers water in kunnen laten stralen. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

Natuursteen bewerker

st Michelsgestel

Schoonmaaksters

Etten-Leur

bezorgers weekkrant

Genderen - Andel - Nieuwendijk

Bezorgers

Zundert

Chauffeur BCE

Langeweg

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief