Logo internetbode.nl/halderberge

Top1Toys: een zeer veelzijdig en uitgebreid assortiment speelgoed

  Bedrijvig Nieuws

OUDENBOSCH - Sinds 1 november is het pand tegenover Jora in de Rooseveltstraat, waar voorheen Klushoven was gevestigd, in andere handen overgegaan. De twintigjarige eigenaresse Valerie de Leeuw bestiert samen met medewerkster Cindy Snijders (39), onder de vlag van Top1Toys, een enorme speelgoedwinkel. Het gehele winkelpand, waar voordien ook doe-het- zelf artikelen werden verkocht, is nu alleen maar gevuld met speelgoed. Alles is ruim opgezet en het assortiment is zeer divers.


Ondanks haar vrij jonge leeftijd heeft Valerie al wel de nodige ervaring in de speelgoedbranche opgedaan. Valerie is namelijk, samen met haar twee zussen, letterlijk opgegroeid tussen het speelgoed. “Mijn ouders zijn eigenaar van een speelgoedwinkel in Breda genaamd de Roha-shop. Deze is oorspronkelijk door mijn overgrootvader en overgrootmoeder opgericht en betekent: Rijwiel Onderhoud en Huishoudelijke Artikelen. Mijn vader kende de mensen die voordien in dit pand een doe-het- zelf zaak annex speelgoedwinkel hadden goed en wist dat het leeg kwam. Hij vroeg mij of ik dit wilde doen. Op 1 november kregen we de sleutel en een weekje later zijn we al open gegaan,” legt de jonge onderneemster uit.

Zeer grote keuze Bij Top1Toys in Oudenbosch draait het voornamelijk om speelgoed. Voor alle leeftijden en voor zowel jongens als meisjes is er volop keuze. Zo is er bijvoorbeeld een zeer groot assortiment Lego. Niet alleen zijn alle topmerken speelgoed verkrijgbaar, maar zijn de ‘oudere’ modellen en uitvoeringen zeer zeker ook nog leverbaar. “Omdat ik nauw samenwerk met de winkel van mijn ouders in Breda, is datgene wat we onverhoopt niet hebben binnen een dag toch te leveren,” merkt Valerie daarbij op. “Flexibiliteit en service vinden wij erg belangrijk,” vult Cindy aan, die zelf contact met Valerie heeft gelegd om bij haar te komen werken.“Ik hoorde dat ze iemand nodig had, zat zonder werk, woon in Oudenbosch, ken de mensen hier en heb ervaring in de branche. Wat wil je nog meer?,” zegt ze lachend.

Boeken De collectie kinderboeken bij Top1Toys is eveneens zeer indrukwekkend. Daarnaast zijn voor volwassenen ook veel boeken en sowieso alle toptitels op voorraad. Kinderen kunnen bij Top1Toys een eigen verjaardagsbox laten vullen met cadeaus die ze zelf graag willen hebben. “Gemakkelijk voor familie en vrienden, op deze manier krijgt men geen dubbele cadeaus en als extraatje stoppen wij er zelf ook nog een cadeautje bij.”

Verwachting “Met Sinterklaas hebben we redelijk en volgens verwachting gedraaid, temeer daar we -buiten social media- nog niet veel bekendheid aan onze winkel hebben gegeven. Het is belangrijk voor ons dorp dat er een groot assortiment speelgoed te verkrijgen is, wat tevens weer een reden minder is om elders te gaan shoppen. We kijken eerst even hoe het gaat, maar het is zeker de bedoeling dat we voor wat langere tijd hier blijven zitten. We hopen dat veel mensen ons weten te vinden en dat men blij is met zo’n grote speelgoedwinkel in het dorp,” laten Valerie en Cindy tenslotte weten.

Top1Toys, Rooseveltstraat 37, 4731 KG Oudenbosch, 0165-313643

BIJDRAGE JOHAN WAGENMAKERS<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FotoseriesDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief