Foto: Bennie Krajenbrink

Modelbouwers maken zich op voor jaarlijks feest in Goes

  Bedrijvig Nieuws

GOES - Nog een paar weken en dan nemen modelbouwers uit Nederland en België weer bezit van de Zeelandhallen in Goes. Liefhebbers kunnen op zaterdag 24 en zondag 25 februari genieten van 14.000 vierkante meter aan treinen, auto's, boten en vliegtuigen in alle soorten, schalen en maten.


En als je nu een kaartje koopt ben je één euro goedkoper uit dan straks aan de kassa. Wacht dus niet te lang.

Vorig jaar kwamen er ruim 10.000 mensen naar de Zeelandhallen voor de 25e editie van het evenement. Ook dit jaar worden weer veel mensen verwacht.

Meccano

De Modelbouwshow.nl is de 'place to be' voor liefhebbers van modelbouw en Lego. Zij vinden er, verdeeld over drie hallen, onder meer radiografisch bestuurbare trucks, auto's en racewagens, tal van bijzondere treinbanen, een bassin met modelboten, vliegtuigen en meccano. De derde hal is traditioneel het toneel voor het Festijn met Bouwstenen. 800 bouwers laten daar zien wat er allemaal mogelijk is met Lego. Langs de randen van de hallen staan importeurs en fabrikanten met nieuwe modellen, materialen en precisiegereedschappen voor de hobbyisten

Thema

De organisatoren van de Modelbouwshow.nl kiezen elk jaar een thema. Dit jaar staat plasticbouw van treinen, auto's en vliegtuigen centraal. Mensen die daarmee bezig zijn kunnen hun hart dan ook helemaal ophalen.

Koop nu kaarten met één euro korting via de website van de Zeelandhallen.  

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief