Hoeven heeft vanaf 17 december weer een slager
Foto: Tyler Olson/Shutterstock

Hoeven heeft vanaf 17 december weer een slager

  Nieuws

HOEVEN - Na vijftien jaar heeft Hoeven vanaf volgende week dinsdag weer een slager in het dorp. Eerder werd al bekend dat Boerderijvlees Van der Hout er een zaak zou openen. Het was echter maar de vraag of dat voor Kerstmis zou lukken. Dat blijkt het geval want op 17 december opent de slager zijn deuren.


"We doen ons uiterste best, maar het wordt kritiek", zei Martin van Boerderijvlees Van der Hout eerder tegen de Halderbergse Bode. "Het is zover. na keihard werken hebben we het voor elkaar gekregen om voor de kerstdagen de deuren te openen", jubelt hij in een Facebookbericht waarin hij speciale dank uitspreekt richting de mensen die zich hiervoor hebben ingezet.

Ook de gemeente Halderberge is blij dat Hoeven weer een slager heeft. Wethouder Thomas Melisse nam hierin een proactieve rol op zich: "Het leek ons heel mooi dat Hoeven met toch bijna 7000 inwoners na vijftien jaar weer een eigen slager zou hebben. Veel mensen missen dit toch wel. Daarom heb ik Martin benaderd met de vraag of ik hem een paar panden mocht laten zien. Het werd de locatie waar De Zevende Hemel zat, meteen een prachtige A-locatie. Het is natuurlijk jammer dat horeca vertrokken is, maar gelukkig komt er in het plan rondom de pastorie horeca terug." Het bleek een succesvolle ontmoeting, want Boerderijvlees Van der Hout betrekt volgende week het pand in de Sint Janstraat te betrekken.

Sinds 29 oktober werd er flink verbouwd door de ondernemer die destijds aangaf de Bremstraat in Sint Willebrord te moeten verlaten vanwege problemen met de gemeente Rucphen. "Zelfs op een andere locatie in Sint Willebrord kreeg ik geen medewerking. Gelukkig kregen we in Halderberge wel een warm welkom. Dat is werkelijk super. We zijn met open armen ontvangen."

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>