Foto: Archief

Verdachte van ernstig geweldsmisdrijf in Oudenbosch opgepakt

  Politie

OUDENBOSCH - De politie heeft de man aangehouden die verdacht wordt van het ernstige geweldsmisdrijf dat op donderdag 21 maart plaatsvond in een woning in Oudenbosch.


Op die dag belde een man aan bij de woning, waar een jonge vrouw op dat moment alleen thuis was. Deze man wist zich met een truc de woning in te praten, waarna hij vervolgens binnen het misdrijf pleegde.

Uiteindelijk is de dader vertrokken, waarna het slachtoffer via een buurtbewoner kort na 13.00 uur alarm sloeg. De dader werd door het slachtoffer omschreven als een goed Nederlands sprekende licht getinte man met een wat gezet postuur. Wat het misdrijf exact geweest is en in welke straat in Oudenbosch dit heeft plaatsgevonden, is door de politie niet bekendgemaakt. 

Op dinsdag 3 april toonde het tv-programma Opsporing Verzocht een compositietekening van de dader. Ook liet het programma de auto zien waarmee de man zich verplaatste, vermoedelijk een witte Audi A1, mogelijk met een Belgisch of ander buitenlands kenteken. In een eerdere uitzending van Opsporing Verzocht waren al camerabeelden van de man getoond.

De politie komt woensdag met meer details omtrent de aanhouding. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief