Man (32) uit Oudenbosch loopt meerdere steekwonden op bij steekincident Breda
De recherche doet onderzoek op de plek van het incident.
De recherche doet onderzoek op de plek van het incident. (Foto: Tom van der Put)

Man (32) uit Oudenbosch loopt meerdere steekwonden op bij steekincident Breda

  Politie

OUDENBOSCH - Een 32-jarige man uit Oudenbosch heeft zondagmiddag meerdere steekwonden opgelopen tijdens een steekincident aan de Ettensebaan in Breda.


Uit het eerste onderzoek van de politie blijken het slachtoffer en de verdachte elkaar te kennen. Het betreft waarschijnlijk een uit de hand gelopen (oude)ruzie waarbij is gestoken.

Iets voor 15.00 uur vond de steekpartij onder het viaduct in de richting van de Ikea plaats. Een 32-jarige man uit Oudenbosch is hierbij gewond geraakt. Naast de politie en ambulance landde er ook een traumahelikopter. Het slachtoffer is met meerdere steekwonden per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. 

Naast alle hulpverleners stond er ook een Audi stil langs de weg. Niet veel later werd op de kruising van de Ettensebaan met de Tuinzigtlaan in Breda een auto staande gehouden. Deze auto werd door vier politieauto's klemgereden. De politie heeft hierbij een 21-jarige Bredanaar aangehouden. De recherche doet onderzoek. 

Bekeuringen
Tijdens de afhandeling van het incident heeft de politie 7 mensen bekeurd die al rijdend foto's en filmopnames maakte.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>