VV DEVO pakt een punt in Breda

BREDA - Op een zeer koude zondag 26 november moest DEVO richting Breda daar was PCP in de 9e speelronde de tegenstander. Ten opzichte van 2 seizoenen terug is PCP als team veel veranderd vele spelers zijn er vertrokken en er zijn enkele nieuwe spelers bij gekomen. Hierdoor is PCP wel een beter voetballende team geworden.

Vorige week liet PCP de mogelijkheid liggen om de 1e periode binnen te halen door in de slotfase een 3-1 voorsprong weg te geven. DEVO pakte vorige week wel de 3 punten en ging met vertrouwen richting deze ontmoeting met het verrassende hoog geklasseerde PCP. Om 14.30 uur was het dan eindelijk tijd voor de aftrap. PCP begon aanvallend aan de wedstrijd. Maar Devo stond goed zijn mannetje achterin. PCP leek op voorsprong te komen maar de doelpunten maker stond in buitenspel positie en hierdoor werd de goal terecht afgekeurd. Daarna ging het spel heen en weer en speelde Devo ook een goede partij. 1 minuut voor rust kwam DEVO op een 0-1 voorsprong de goed spelende Wilko Tielen kwam goed op aan de rechterkant en gaf een prachtige voorzet op maat waaruit Robin van Boxel de 0-1 binnenschoot.

Na de rust was PCP op zoek naar de gelijkmaker en deze kwam na een kwartier spelen 1-1. Na de 1-1 stond DEVO even onder druk en incasseerde het in de 71e minuut weer een tegentreffer en keek het tegen een 2-1 achterstand. Daarna moest DEVO op de aanval spelen en bracht het 2 aanvallers het veld in. En dat resulteerde in de allerlaatste minuut tot de gelijkmaker via Suraj Ramkhelawan. En zo nam DEVO toch een verdiend punt mee richting Bosschenhoofd. Bij supporters en spelers van PCP werd er gefrustreerd gereageerd en waren eraan de kant van DEVO blijde gezichten te zien.

Komende zondag een thuiswedstrijd tegen koploper HSC'28 1, aanvang 14.30 uur.