Winter op het Jezuïetenplein.
Winter op het Jezuïetenplein.

Oudenbosch biedt zondag weer een winters festijn

  Sport en Vereniging

OUDENBOSCH - Zondag 23 december is het weer tijd voor "Winter op het Jezuietenplein". Een jaarlijks terugkerend sfeervol evenement in het Historisch Hart van Oudenbosch.


Live muziek, glühwein, warme chocolademelk en een grote wintermarkt met een mooi aanbod van vele leuke (lokale) kraamhouders. Van kerststukjes, kerstartikelen, heerlijke hamburgers, verse stroopwafels, sieraden, keramiek, mode, knuffels, kerstpakketten en lekkernijen tot en met een Bruin Café op wielen. De winkeliers rondom het plein zullen hun deuren openen deze dag om er met zijn allen een fijne middag van te maken voor groot én klein. Ook de horeca op het plein heeft heerlijke zaken in petto. Kom proeven en beleven! De Kerstman is er en vertelt het Kerstverhaal aan de kleintjes, die daarna heerlijk hun eigen marshmallow mogen roosteren op een van de warme vuurkorven. Zondag 23 december op het Jezuietenplein in Oudenbosch. 14:00-19:00 uur. Gratis entree! 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief