Deelnemers familiewandeltocht Kroonestede
Deelnemers familiewandeltocht Kroonestede Foto: Marij Bakkers

Familie wandeltocht van Kroonestede een groot succes

Sport en vereniging

OUDENBOSCH - De dag werd geopend door de locatiemanager en nadat de instructies over het rijden met een rolstoel waren gegeven, ging iedereen vol goede zin op pad. Gewapend met de route, foto opdrachtenblad, antwoordformulier, een flesje water en een ‘kanjer’ stroopwafel. 

Er werd genoten door jong en oud, maar alertheid was geboden om de foto plekjes te ontdekken. Enkele medewerkers van Groenhuysen reden langs de route met de duofiets voor eventuele uitvallers. Bij de tussenstop op het Groene Hart van Hoeven werden de deelnemers verrast met gezellige muziek van de orgelman en een zakje chips.

Ondertussen werd er door duofiets liefhebbers een oefenrondje gereden op de rolschaatsbaan. Even proberen voordat zij zelf met hun naaste op pad gaan. De route werd vervolgd en liep over een bruggetje naar het bos. Echt, het leek werkelijk op het Zwarte Cross circuit. Dit moeilijke pad wisten zij gelukkig allen te trotseren. Na ruim 3.5 km kwam Kroonestede weer in beeld en daar stond de ijscoman die voor iedereen een lekker ijsje schepte. De meesten zochten een plaatsje in de schaduw met hun ijsje, lekker koud pilsje of een frisdrankje. 

\Voor herhaling vatbaar

Er werd gezellig gekletst en nadat de drie prijswinnaars bekend gemaakt waren, werd de middag afgesloten. De zeer tevreden organisatoren bedanken bewoners, familie en vrijwilligers voor hun enthousiaste deelname. 

Zij spreken van een zeer geslaagde, voor herhaling vatbare familiewandeltocht.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief