De finalisten Triatlon De Stroopers
De finalisten Triatlon De Stroopers (Foto: Hanny Christianen)

Biljartvereniging De Stroopers Triatlon Finale

  Verenigingen

BOSSCHENHOOFD - Na een pauze van vele maanden konden we toch onze onderlinge competitie triatlon eindelijk afmaken en in ons nieuw Clubhuis De Blokhut de finale spelen met de vier hoogst geëindigde spelers. 


Eerst ging, na loting, Johan Hellemons tegen Toon Lazeroms en kwam Johan als winnaar uit het spel. Daarna was de beurt aan Kees Hagens en Danny Hellemons en daar wint Kees. Dus gaan voor de derde en vierde plaats Toon en Danny. Danny wint deze wedstrijd en wordt derde en Toon wordt vierde.

Na een kleine rustpauze gaan Kees en Johan voor de finaleplaats. Dat wordt een spannende strijd. Even op het laatst van de wedstrijd hebben ze allebei een dipje. Maar Johan komt terug in het spel en wordt uitgeroepen als winnaar. Kees eindigt op de tweede plaats met 3 punten verschil.
Na de prijsuitreiking wordt er beslist dat in de volgende competitie het spel libre gespeeld gaat worden.


Biljarters gevraagd

Biljarters gevraagd die in clubverband een partijtje biljart willen spelen op vrijdagavond. Opgeven bij de Stroopers kan bij: Toon Christianen tel. 06-20320610.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief