Workout
Workout (Foto: Halderberge Vitaal)

‘Sporten voor Sophia’ met Halderberge Vitaal

  Verenigingen

HOEVEN - Iedereen verdient een goede start, toch?! Daarom gaan wij op zaterdag 28 mei vanuit Halderberge Vitaal vanaf 09.00 uur de hele dag “Sporten voor Sophia” op het Akkerlingen veld in Hoeven, in een grote tent, tijdens de Braderie.


Het Kinderthoraxcentrum in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis is er voor kinderen met problemen aan het hart, de longen en de luchtwegen. Dit jaar staat in het teken van de realisatie van het Sophia ‘So Fit & Fun Centrum’. Spelen en sporten met leeftijdsgenootjes is ontzettend belangrijk voor kinderen. Het stimuleert de gezondheid van hart, longen en spieren, maar ook een gezonde groei en ontwikkeling.

Voor dit mooie en oh zó belangrijke doel gaan wij proberen zoveel mogelijk geld bij elkaar te sporten én wij zouden het ontzettend gaaf vinden als jij ons hierbij komt helpen!

Workouts

Er zullen deze hele dag verschillende workouts aangeboden worden (denk aan o.a. bodypump, spinning, zumba, bodybalance) waarbij je een vrijwillige donatie achter kunt laten voor het Sophia Kinderziekenhuis. In de middag is er ook nog een toffe streetdance en super kids workshop voor de allerjongste fanatiekelingen onder ons. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd, maar ook hoe hoger het bedrag voor dit mooie doel natuurlijk. Ook niet leden zijn uiteraard de hele dag van harte welkom om mee te doen en speciaal voor hun zal er ook een aantrekkelijke braderie actie zijn!

Meer dan alleen maar sporten

Gaan we alleen maar sporten op de 28e? Dat kan, maar hoeft zeker niet! In de tent van de Braderiefeesten is de bar namelijk ook de gehele dag geopend, er is een terras, er is in en rondom de tent van alles te beleven voor jong en oud, er zijn kraampjes, er is muziek én je kunt er lekker wat te eten halen! Én uhhh,… ‘s avonds is er ook een heuse After Party met DJ Marco Braspenning én de band Solid 6!

Zullen we hier samen gewoon een hele mooie, gezellige, betekenisvolle dag van gaan maken?

Opgeven

Opgeven voor de workouts kan al via het rooster in de Halderberge Vitaal app óf, voor de niet leden, via onze Frontdesk (0165-201168 óf fit@halderbergevitaal.nl)! Voor meer informatie kun je terecht op onze website: www.halderbergevitaal.nl.

Hopelijk tot dan allemaal!

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714773437&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/halderberge&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief