Groep jongeren verdacht van meerdere strafbare feiten

Groep jongeren verdacht van meerdere strafbare feiten

  112 Meldingen

MIDDELBURG - De politie heeft vier jongeren uit Middelburg en Vlissingen aangehouden. Ze maken deel uit van een groep die vermoedelijk meerdere strafbare feiten heeft gepleegd, waaronder een beroving, openlijke geweldplegingen en vernieling in Middelburg en Goes.


Donderdag zijn een jongen uit Middelburg en Vlissingen, beiden 15 jaar, aangehouden voor een beroving in Goes. Een man zou voor het treinstation zijn beroofd van zijn portemonnee. De jongens zijn verhoord en mochten daarna naar huis.

Mishandeling

Zondagochtend zijn twee tieners, van 14 en 15 jaar uit Middelburg, aangehouden omdat zij donderdagmiddag vermoedelijk betrokken waren bij de mishandeling van een 17-jarige Goesenaar. Het slachtoffer raakte gewond en is met een ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Ook de eerder aangehouden jongeren zijn zondag opnieuw opgepakt, omdat zij mogelijk betrokken waren bij de mishandeling. De vier tieners zitten vast. De recherche doet verder onderzoek naar de incidenten.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>