Foto: VisitDomburg

Wintermarkt in Domburg

  algemeen

DOMBURG - Het zijn de donkere dagen voor Kerst… En wat hoort daarbij? Juist een gezellige winterse markt. In Domburg weten ze daar wel raad mee. Op vrijdag 29 december wordt Domburg omgetoverd tot een heus wonder winter dorp. Er is dan namelijk een gezellige Wintermarkt.


De wintermarkt wordt gehouden op vrijdag 29 december van 12.00 tot 20.00 uur in het centrum van Domburg. Hier kan iedereen de winterse sfeer proeven en opsnuiven. Wanneer u over de wintermarkt struint, wordt er ook zeker aan de inwendige mens gedacht. Zo staan er tal van kraampjes met heerlijke versnaperingen, een oliebollenkraam en natuurlijk ontbreekt de glühwein ook niet op deze dag.
Ook de kinderen kunnen genieten tijdens deze wintermarkt, want deze dag zijn er leuke winterse kinderactiviteiten. En uiteraard ontbreekt op deze dag ook het Domburgsch Draaiorgel niet.

Gezellig Domburg rond de feestdagen
Iedereen, jong en oud is van harte welkom op de Wintermarkt in Domburg op vrijdag 29 december van 12.00 uur tot 20.00 uur. En wie van gezelligheid houdt, zit sowieso goed rond de feestdagen in Domburg. De straten ademen winter en Kerst door de verschillende Kerstbomen en sfeervolle verlichting. En op de dag na de Wintermarkt laat TIME OUT Brazz band van zich horen in het centrum van Domburg. Zij spelen zaterdag 30 december van 13.30 tot 17.30 uur.
Kortom ook in december is er weer volop gezelligheid in Domburg en is iedereen van harte welkom om de winterse sfeer te proeven, te beleven en te ervaren.

l

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief