Foto: Edwin Mijnsbergen

Kijkers zijn niet gewenst bij terugplaatsen van Stationsbrug

MIDDELBURG - Het terugplaatsen van de Stationsbrug in Middelburg is maandag live te volgen via een livestream.


Toeschouwers zijn vanwege het coronavirus niet welkom. Mensen die toch komen riskeren een boete, zo waarschuwt de provincie.

De gemeente Middelburg werkt momenteel aan een noodverordening waarmee kijken naar de werkzaamheden verboden is. Locaties als het station en het stadskantoor blijven wel bereikbaar.

Massaal

De overheden waarschuwen niet voor niets, want toen de Stationsbrug vorig jaar werd verwijderd kwamen heel veel mensen kijken. De zeventig jaar oude Stationsbrug is maanden weggeweest voor een grote renovatie.

Pendelbus

Het terugplaatsen begint maandag, maar de brug is dan niet meteen klaar. De verwachting is dat de brug over het Kanaal door Walcheren op 10 april weer klaar is voor gebruik.

Maandag is de tijdelijke pontonbrug niet toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Er rijdt twee keer per uur een pendelbus. Scheepvaart in het kanaal is van 30 maart tot 10 april niet mogelijk. De livestream is hier te vinden.  

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Productiemedewerker

Tholen

Teamleider verpakking

Steenbergen

Interieur Vakman

Goes, Bergen op Zoom, Kruiningen

Allround timmerlieden

Tholen