muziek-musical
muziek-musical

EMM geeft interactief concert in Serooskerke

SEROOSKERKE - Op 22 februari geeft muziekvereniging EMM uit Serooskerke een interactief concert, waarbij diverse muziek, zoals stukken uit films en musicals, maar ook pop, marsen en klassiek werk ten gehore worden gebracht.


Het publiek zal tijdens deze avond een grote rol spelen: door het oplossen van een aantal gevarieerde puzzels kan de locatie van de 'Amber zaal' gevonden worden, om zo de grootste schatgravers van de wereld te worden. 'Een eenmalige verbinding tussen muziek en de zo populaire escape room', aldus EMM.

De fanfare staat onder leiding van Gerrit-Jan Verhage en het slagwerk wordt gedirigeerd door Dennis de Visser. Tevens zal het Veers leerlingenorkest, bestaande uit leerlingen van verschillende Veerse muziekverenigingen, onder leiding van Petra van Antwerpen, medewerking verlenen aan deze avond.
Het concert vindt plaats in verenigingsgebouw de Zandput in Serooskerke. De zaal gaat open om 19.00 uur en het concert begint om 19.30 uur. Kaartverkoop aan de zaal. Kijk voor meer informatie op www.emm-serooskerke.nl

l 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief