Tim Boomert is weer actief in de zonweringsbranche.
Tim Boomert is weer actief in de zonweringsbranche. (Foto: BOOM Zonwering)

BOOM Zonwering vestigt zich in Middelburg

  Bedrijvig Nieuws

MIDDELBURG – Tim Boomert is, na een kort uitstapje naar de horeca, weer werkzaam in de branche waar zijn passie ligt: de zonwering. Momenteel wordt hard gewerkt aan het gereed maken van de showroom aan de Fagotweg in Middelburg. Hier kunnen mensen straks terecht voor allerlei typen binnen- en buitenzonwering, rolluiken en screens. Omdat BOOM Zonwering werkt met zorgvuldig geselecteerde leveranciers zijn alle producten kwalitatief goed, scherp geprijsd en wordt een volledige garantie gegarandeerd.


DOOR JESSICA ROVERS

Tim Boomert gaat ervan uit dat het even zal duren voordat BOOM Zonwering naamsbekendheid krijgt, zeker gezien de maatregelen rondom het coronavirus. “Ik heb er alle vertrouwen in, zeker nu de zon er volop is en de geluiden weer wat positiever zijn. Mijn voordeel is dat ik al 23 jaar in de branche werkzaam ben waardoor ik voldoende ervaring heb om elke nieuwe opdracht tot een mooi eindresultaat te brengen. Of het nu gaat om het leveren en monteren van een nieuw product of het uitvoeren van reparaties of onderhoud, ik ben vakbekwaam en doe het graag en goed.”

Facetten

Tim is op zijn negentiende gaan werken als zonweringsmonteur. “Ik ben best handig en toen dit op mijn pad kwam, heb ik die kans gepakt. Op een gegeven moment ben ik als verkoopadviseur verder gegaan en werden mijn werkzaamheden breder. Ik heb alle facetten doorlopen: verkoop, montage, reparaties, klachtenafhandeling, service enzovoort. Al snel had ik mijn eigen filiaal van waar ik volledig zelfstandig te werk kon gaan. Toen kwam ik op een leeftijd waarop ik voor mijzelf wilde beginnen. Omdat het mij leuk leek iets anders te doen, begon ik een restaurant. Dat heb ik met veel plezier gedaan, maar de zonwering bleef trekken. Eind vorig jaar heb ik de knoop doorgehakt en ben ik weer gaan doen waar mijn hart ligt en waar ik goed in ben.”

Ambitie

Door Tim's jarenlange ervaring heeft hij een eigen aanpak ontwikkeld. “Ik ben graag bezig en doe de dingen goed”, vertelt hij. “Ik vind service en klantgerichtheid erg belangrijk. Ik lever mooie producten tegen een concurrerende prijs. Alles kan, dus profiteer er van. Mijn doelgroep is heel breed: particulieren, bedrijven en instellingen. Door korte lijnen kan ik snel schakelen. Ik heb de ambitie om een mooie winkel neer te zetten die kan groeien. Ik heb in ieder geval een aantal serieuze leveranciers om mij heen verzameld waarmee ik de Zeeuwse markt prima kan bedienen. Bent u op zoek naar een binnen- of buitenzonwering, rolluiken, screens of markiezen, kom dan zeker een kijkje nemen in de nieuwe showroom aan de Fagotweg in Middelburg.”

In het kader van de opening van de nieuwe showroom heeft BOOM Zonwering momenteel allerlei leuke openingsacties.

BOOM Zonwering - Fagotweg 2J, Middelburg - Telefoon: 06-40181631 - E-mail: info@boomzonwering.nl

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516714918470&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES