Swift kan niet stunten tegen KVS

MIDDELBURG - Na de belangrijke winst van vorige week, stond dit keer de uitwedstrijd tegen koploper KVS uit Scheveningen op het programma.

Een half jaar geleden maakte Swift het de nummer twee uit de overgangsklasse erg lastig (22-24), maar in de uitwedstrijd kon Swift niet lang genoeg aanhaken om het echt spannend te maken. Swift kwam nog wel met 4-6 voor, maar scoorde daarna 18 minuten niet, waardoor de wedstrijd volledig kantelde: 11-8 achterstand bij rust. KVS kwam heel scherp uit de kleedkamer en gooide de wedstrijd direct op slot. Swift kwam nog wel op drie punten, maar KVS scoorde op het juiste moment tegen en bracht de eindstand uiteindelijk 23-17. Door de enigszins verrassende winst van Vriendenschaar op Nieuwerkerk moet Swift de komende wedstrijden nog flink aan de bak. Volgende week speelt Swift thuis tegen De Meervogels uit Zoetermeer.