Logo internetbode.nl/middelburg

Stormvogels gemakkelijk naar twee punten

  Sport en Vereniging

WESTKAPELLE - Het eerste team van Stormvogels uit Westkapelle heeft in de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar gelijk goede zaken gedaan. Good Luck kwam er in Dirksland absoluut niet aan te pas: 6-17.

Voor de jaarwisseling werd al de negatieve reeks doorbroken door DSO thuis te verslaan. Het was belangrijk om nu ook de punten te pakken, om zo uit de gevarenzone te blijven. De aanvallende intenties van Stormvogels waren gelijk duidelijk, want na de 0-4 scoorde de thuisploeg voor het eerst. Stormvogels was verdedigend heer en meester, Good Luck kon niet omgaan met de verdedigende druk. Hoewel Stormvogels vergat het duel al vroegtijdig in het slot te gooien, bleef het veel kansen creëren. Na rust kwam de Stormvogels-aanval op stoom en liep het eenvoudig weg van Good Luck.

Stormvogels 2 verzuimde een legio aan kansen om te zetten in doelpunten, waar Good Luck efficiënter met de kansen om sprong: 15-13. Stormvogels 4 kwam net te kort tegen TOP 5 uit Arnemuiden: 7 - 10. Stormvogels A1 wist in een doelpuntrijk duel TOGO A2 te verslaan: 19-17. Stormvogels E1 won knap in Arnemuiden tegen TOP E3: 4-8.

Zaterdag gaat Stormvogels 1 op bezoek bij Blauw Wit 1 uit Kloetinge. Bij een overwinning kan Stormvogels weer omhoog gaan kijken. Aanvang: 18:25 u, sporthal Omnium, Goes.<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1432891175331-0&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/middelburg&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief