In totaal zijn er vandaag en gisteren 95 bekeuringen uitgedeeld.
In totaal zijn er vandaag en gisteren 95 bekeuringen uitgedeeld. (Foto: Twitter BOA Moerdijk)

95 bekeuringen bij controle op sluipverkeer in Zevenbergschen Hoek

  112 Meldingen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - De afgelopen weken is er elke dag gecontroleerd op sluipverkeer in Zevenbergschen Hoek. Alleen dinsdag en maandag al zijn er 95 bekeuringen uitgedeeld. Dat meldt Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) Jeroen Eikelenboom op Twitter. 


Sluipverkeer van de A16 is een groot probleem in Zevenbergschen Hoek. Daarom is er de afgelopen weken elke dag gecontroleerd op sluipverkeer. Ook na de herinrichting is het probleem namelijk nog niet opgelost. BOA Jeroen Eikelenboom meldt dat er bij de controles van maandag en dinsdag in totaal 95 bekeuringen zijn uitgedeeld. Daarom is het volgens hem belangrijk dat er aandacht blijft voor dit probleem. 

Problematiek
Om meer inzicht te krijgen in het sluipverkeer en de vrachtwagenproblematiek in de gemeente Moerdijk loopt er momenteel een onderzoek. In Zevenbergschen Hoek zijn eerder deze maand camera's geplaatst voor het monitoren van vrachtverkeer dat via de Hoofdstraat naar het industrieterrein Bloemendaalse Zeedijk rijdt. De gemeente Moerdijk wacht de officiële resultaten van dit onderzoek af. Deze komen volgens planning in december. Uiteindelijk moet dit onderzoek meer inzicht geven in het probleem en leiden tot een pakket aan maatregelen om de ervaren overlast verder te beperken.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES