Foto: Politie

Opnieuw groep aan het crossen in Zevenbergschen Hoek: 28 bekeuringen uitgeschreven

  112 Meldingen

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Wederom was er in Zevenbergschen Hoek een groep mensen aan het crossen. De politie heeft ingegrepen en 28 bekeuringen uitgedeeld. Dat meldt wijkagent Werner van Beers op Twitter. 


Op braakliggend terrein bij Breda International Airport, langs de A58, waren gistermiddag zo'n 75 mensen bij elkaar gekomen. Eén deel hiervan was aan het crossen met motoren, de anderen keken toe. De samenwerkende BOA's van Halderberge, Rucphen en Roosendaal zijn samen met de politie naar het terrein gegaan om de samenscholing te beëindigen. Ook zijn de kentekens van de aanwezige voertuigen genoteerd. "Dit is onacceptabel!", schrijft de gemeente Halderberge op Facebook. "De boodschap momenteel is: blijf thuis!"

Maar die boodschap kwam bij de groep crossers alsnog niet helemaal binnen. Eén paar uur later waren zij namelijk alweer aan het crossen bij Zevenbergschen Hoek. De politie heeft samen met de Landelijke Eenheid en de Politiehelikopter ruim dertig man bekeurd voor samenscholen. "Ongelofelijk! Dan heb je het echt niet begrepen...", aldus wijkagent Werner van Beers op Twitter. 

Zondagmiddag tweette de wijkagent dat er weer in hetzelfde gebied als gisteren een groep aan het crossen was. Het ging om een andere groep, maar dezelfde maatregel geldt. Daarom zijn er 28 processen-verbaal uitgedeeld voor samenscholing. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Bezorgers

Tilburg

Horeca-kanjers

Oud-Vossemeer

Bezorger Altena Nieuws

Almker, Hank

Diverse functies

Ravenstein

Diverse functies

Udenhout