Foto:

Markland College neemt afscheid van vier docenten

ZEVENBERGEN - Het Markland College met vestigingen in Zevenbergen en Oudenbosch neemt aan het eind van dit schooljaar afscheid van vier docenten die van een roostervrij leven gaan genieten. Het viertal geniet alles bij elkaar ongeveer 160 jaar aan onderwijservaring.


Het Markland College Zevenbergen neemt op 1 september afscheid Gerritdien Burink-Vreeken, docente Frans en Spaans. Zij heeft er dan een loopbaan van 39 jaar op zitten, waarvan 25 jaar op het Markland College. Eerst in Oudenbosch en later in Zevenbergen. 

Het Markland College Oudenbosch neemt afscheid van Joke Maes, docente Engels. Zij begon in 1979 op de categorale L.H.N.O. St. Martha in Oisterwijk. Daar is zij gestopt per augustus 1986, vervolgens negen jaar thuis geweest om bij haar twee dochters te zijn. In februari 1995 begon zij via een invalbaan op wat nu het Markland College is. In februari vierde zij hier nog haar 25-jarig jubileum.

Rob Broeren, eveneens docent Engels, stopt op 1 september in Oudenbosch  en sluit dan een loopbaan af van niet minder dan 43 jaar. Hij is altijd werkzaam geweest op het Markland College en haar voorlopers. Rob Broeren was de initiator en drijvende kracht van Anglia en Cambridge. 

Tot slot neemt de Stichting Markland College afscheid van José Buijs, docent Frans. Hij heeft bijna 41 jaar in het onderwijs gewerkt, waarvan 38 jaar op het Markland College en haar voorlopers. Naast zijn lesgevende taak en werkzaamheden binnen de directie, werkte hij de laatste jaren als stafmedewerker bestuur met onder andere kwaliteit, AVG en pr en communicatie in zijn portefeuille.

Aangezien 1,5 meter nu nog de norm is, zal de viering van de afscheidnemende collega’s na de zomervakantie plaatsvinden.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES 

Vacatures

Allround medewerker

Moerdijk

bezorgers weekkrant

Akmkerk, Hank, Veen, Nieuwendijk

Magazijnmedewerkster

Klundert

Receptionist, conciërge en leerpleinbeheerder

Roosendaal

Bezorgers

Bergen op Zoom / Roosendaal