Klaas en Silvia Smit, camping Markdal
Klaas en Silvia Smit, camping Markdal Foto: Ties Steehouwer

Reserveringen lopen weer binnen bij camping Markdal en bed en breakfast Mariafarm

Door: Ties Steehouwer Algemeen

STANDDAARBUITEN - Klaas en Silvia Smit hebben aan de boorden van de Mark, op de grens van de gemeentes Moerdijk en Halderberge, in vijf jaar tijd een camping gemaakt die heel veel te bieden heeft. Niet alleen is de ligging aan de Mark schitterend maar biedt de camping ook rust, ruimte en gastvrijheid. In een gesprek met het camping echtpaar blijkt dat ze een heel scala aan faciliteiten en activiteiten te bieden hebben om het hun gasten naar de zin te maken. 

“Na een lastige periode met veel onzekerheden valt het balletje nu weer de goede kant op. We zijn even verplicht gesloten geweest maar nu lopen de reserveringen weer binnen en hebben we veel aanloop. Dat geldt ook voor onze bed en breakfast Mariafarm in Langeweg. Vooral met onze groepsaccommodatie zitten we daar vaak vol”. Het mooie van Camping Markdal is dat het alles te bieden heeft maar dat het ook de uitstaling van een natuurcamping heeft behouden. “Zo kunnen er als ze rijp zijn over een paar weken pruimen worden geplukt en zijn we vooral trots op onze pluktuin waar de bezoekers zelf van alles kunnen oogsten en plukken." 

Visstekken

Dat oogsten kan ook met een hengel in de Mark waar visstekken op de vissers liggen te wachten. Bij de camping is een jachthaven met boothelling en voor de kinderen zijn er speeltoestellen. Uitbreidingsplannen zijn er ook: “Samen met het Waterschap zijn wij bezig aan een ontwerp voor ons 1,75 hectare terrein met water en natuurlijke oevers, waarin recreatie en natuur samengaan. Wij zijn voornemens om einde kampeerseizoen 2020 te beginnen met de uitbreidingsplannen voor onze camping.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief