Man (25) uit Zevenbergen grijpt agent bij de keel tijdens arrestatie
Foto: Politie.nl

Man (25) uit Zevenbergen grijpt agent bij de keel tijdens arrestatie

ZEVENBERGEN - Agenten hebben aan de Prins Hendrikstraat een 25-jarige Zevenbergenaar aangehouden. De man had, onder invloed van alcohol, een eenzijdige aanrijding veroorzaakt. Bij zijn aanhouding viel hij een agent aan, agenten hebben pepperspray gebruikt om hem onder controle te krijgen.


De politie kreeg op gisteren om 20.45 uur een melding van een ongeval. Een automobilist was daarbij met zijn auto tegen een muurtje van een voortuin aangereden. Bij het ongeval aangekomen lieten ze de automobilist, die verder niks mankeerde, een blaastest afleggen. Daaruit bleek dat de man vermoedelijk onder invloed was. 

De agenten namen hem mee naar hun politiebus om de man over te brengen naar het politiebureau voor een verdere ademanalysetest. In de bus greep de verdachte een van de politieagenten ineens bij de keel. Hierop ontstond een worsteling tussen de verdachte en de agent waarbij ze uit de bus vielen. De man bleef zich agressief gedragen en de agenten moesten pepperspray gebruiken om hem onder controle te krijgen. 

De man is uiteindelijk overgebracht naar het politiebureau en ingesloten in een cel. De agent die bij de keel gegrepen werd heeft aangifte van mishandeling gedaan.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>