December speciale maand voor huisdier bij Discus: ‘Verkopen zelfs speeltjes voor in de schoen’
Foto: Discus

December speciale maand voor huisdier bij Discus: ‘Verkopen zelfs speeltjes voor in de schoen’

ZEVENBERGEN - In 2015 begonnen de ouders van Koen Vonk hun eerste dierenspeciaalzaak in Etten-Leur. Kort daarna openden ze een filiaal in Zevenbergen en later ook in Roosendaal. Koen Vonk stuurt de winkel in Zevenbergen aan. “We zijn met vooral gericht op Zevenbergen en onmiddellijke omgeving”, duidt hij het gebied van zijn klantenkring. “We zijn gespecialiseerd in materialen en hoogwaardige voeding voor honden, katten, knaagdieren, vogels en vissen”.


“December is ook voor de huisdieren een speciale maand geworden. We merken steeds vaker dat het huisdier een wezenlijk onderdeel van het gezin is. We verkopen zelfs kleine speeltjes voor in de ‘schoen’ van het huisdier. De hond, kat of konijn worden net zo verwend als de kinderen. Gelukkig is er de laatste jaren op die trend handig ingespeeld”, omschrijft Koen december als feestmaand. Een feestmaand die ook voor huisdieren bestemd is.

Eerlijk advies

“Door heel goed naar onze klanten te luisteren, kunnen we een eerlijk advies geven. Je moet eerst het probleem bij het dier herkennen om vervolgens een eerlijk advies te kunnen geven. Bij het zoeken naar oplossingen richten we ons op de meest effectieve oplossing en niet de duurste. Daarnaast kennen we veel van onze klanten persoonlijk, zodat we ook weten hoe het met hun huisdier gesteld is. Bezoekers aan onze winkels stellen die persoonlijke interesse erg op prijs”, besluit de enthousiaste Koen.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>